fbpx

95% Duurzaam katoen

Gratis verzending boven de €75,-

+31 6 54354064

Our story

Wij zijn 2 vrienden die van jongs af aan de droom hebben om een eigen onderneming te starten. Vroeger zagen wij veel mensen succesvol worden en dachten: ‘waarom zouden wij dit niet kunnen?’. Het inspireert ons als mensen van helemaal niets een succesvolle business ontwikkelen. Het draait bij ons niet zozeer om ‘succesvol zijn’, maar het proces er naar toe: het nemen van risico’s, het vallen en opstaan en het doorgaan wanneer anderen zouden opgeven of stoppen. We willen ons niet voor iemand anders bewijzen maar juist voor onszelf.

In 2016 hadden we onze eigen brand al bedacht, namelijk Youngboyz, maar pas in 2019 hebben we dit concept uitgewerkt. Youngboyz staat voor jonge ondernemers die iets willen bereiken. Het staat voor jong zijn tegenover je volwassen opstellen door iets te ondernemen. Youngboyz is een naam die bekend moet worden vanwege het feit dat mensen het verhaal achter het merk kennen, onthouden en supporten. Met Youngboyz inspireren we om op jonge leeftijd stappen te durven nemen. 


Meet the crew

Youngboyz is gecreëerd met behulp van de nodige ondersteuning. Wij maken hierbij gebruik van bestaande connecties en expertises binnen ons netwerk. Wij zijn zeer dankbaar dat wij deze mensen hebben kunnen toevoegen aan onze crew. Wij zijn van mening dat je succes niet alleen behaalt maar juist met een crew waarbij een diversiteit aan opleiding, ervaring en kennis samenkomen en elkaar versterken. De crew bestaat dus uit de groep die Youngboyz heeft gecreëerd maar team Youngboyz dat zijn wij, maar óók jij. Iedereen die ons support en gelooft in Youngboyz behoort tot team Youngboyz en tot de successen van Youngboyz. So join the team...
  Sebas

  Founder of Official Youngboyz

  Sebas
  Founder
  Dorus

  Founder of Official Youngboyz

  Dorus
  Founder
  Santana

  @Kleinetana

  Santana
  Graphic Designer
  Tobias

  @Tobiasvoorn

  Tobias
  Website Developer
  Emilia

  @Emilialetta & @Egeerlof

  Emilia
  Photographer
  Charlie

  @Charlieee_till & @Charlietill_mua

  Charlie
  Make-up artist
  Hidde

  @Hiddevanree

  Hidde
  Ambassador & Model
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop