fbpx

95% Duurzaam katoen

Gratis verzending boven de €75,-

+31 6 54354064

Terms & conditions

Gebruikersvoorwaarden
Door het gebruik van onze website, accepteer je de Term of Use. Het kan zijn dat wij deze voorwaarden aanpassen of updaten dus check deze pagina regelmatig. Wij rechtvaardigen en vertegenwoordigen niet dat de informatie op onze website nauwkeurig, actueel en compleet is. Dit is inclusief prijzen en beschikbare informatie. Wij hebben de rechten om elke error of verzuim te corrigeren, en om onze informatie over updates op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Beschikbaarheid
In het geval dat een item wordt aangekocht is het altijd mogelijk dat het aangekochte item niet kan worden verwerkt vanwege een gebrek aan beschikbaarheid. Youngboyz zal de order annuleren en de klant inlichten met een e-mail. Onthoud dat alle items exclusief zijn en voorzien zijn van een batchnummer.

Beveiliging
De aankopen gedaan bij Youngboyz zijn beveiligd middels iDeal, dit is de meest betrouwbare internet betaalmethode voor bedrijven. Persoonlijke contactinformatie overgedragen aan ons zal nooit verkocht of gedeeld worden aan derden.

Verzending  
Het verzenden van orders duurt 2-7 werkdagen vanaf de dag van bestelling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde verzendingen. Elke verzending is verzekerd en de klant neemt alle verantwoordelijkheid op zich voor aanklachten tegen de transporteur. Controleer alstublieft regelmatig de verzendvoorwaarde op updates.

Retourvoorwaarden
Elk product gekocht in de sale kan niet geretourneerd alleen worden omgeruild voor een andere maat wanneer deze beschikbaar is. Zorg alsjeblieft dat orders met nauwkeurigheid worden besteld. Als een product kapot is of er is een probleem met de order neem dan alsjeblieft contact op met info@official-youngboyz.nl

Wanneer je om welke reden dan ook niet tevreden bent met het aangekocht item dan kan het item binnen 30 dagen na de da van ontvangst teruggestuurd worden. Alle producten moeten ongedragen en ongewassen worden teruggestuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kosten die gemaakt worden bij het terugsturen van de geretourneerde items.

Lost and missing items
Youngboyz is niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde items. Na het verzenden van de order ligt de verantwoordelijkheid bij de transporteur.

Customer Service
Aarzel niet om contact op te nemen wanneer je vragen hebt.

info@official-youngboyz.nl

KVK: 74285718
BTW: NL859838821B01
BANK: NL53 KNAB 0258 7833 11

Security
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik en niet geautoriseerde toegang tot persoonlijke data tegen te gaan. We houden statistieke bij op onze website welke ons toegang geeft tot individuele data. Echter, gebruiken we persoonlijke data alleen voor zover dat nodig is voor het doel dat uiteengezet is in de Privacy Statement.

Customer Rights
Rechten op toegang
Op elk moment heb je recht om op te vragen welke wij persoonlijke gegevens bewaren van jou. Neem contact met ons op via e-mail, info@official-youngboyz.nl,  om deze informatie te bemachtigen.

Recht op overdraagbaarheid
Je hebt het recht om een export aan te vragen van de data die we van jou in bezit hebben naar een derde partij.

 Recht op aanpassing
Je hebt het recht om de data die we van jou hebben aan te passen of compleet te maken. Dit kan je zelf doen door in te loggen in je account en de persoonlijke gegevens aan te passen die we van jou hebben.

Recht op verwijderen
Je hebt het recht om de persoonlijke data die wij van jou hebben te verwijderen op elke moment in de volgende situaties:

– Je hebt een voortgaand probleem met de costumer service.
– Je hebt een openstaande order welke nog niet is verstuurd of gedeeltelijk is verstuurd.
– Je hebt niet afgewikkelde schulden, ongeacht de betaalmethode.
– Wanneer je verdacht bent van of misbruik gemaakt hebt van onze service binnen de laatste vier jaar.
– Wanneer je een aankoopt hebt gedaan zullen wij de benodigde persoonlijke gegevens die in relatie staan met de betaling opslaan en bewaren voor de boekhouding

Het recht om bezwaar te maken te het proces van verwerking van gegevens op basis van een legitieme grondslag
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van persoonlijke gegevens dat is gebaseerd op een legitieme reden. We  zullen niet doorgaan met het verwerken van persoonlijke gegevens totdat we kunnen bevestigen dat de reden gebaseerd is op een legitieme grondslag.

Recht om bezwaar te maken tegen marketing
Je hebt het recht om een bewaar te maken tegen directe markering, inclusief profiel analyses die wij maken voor marketing doeleinde. Je kan je uitschrijven voor direct marketing door je af te melden, dit kan gedaan worden bij de link in footer van elke e-mail.

Change to this Terms & Conditions
Wij hebben het recht om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Neem contact met ons op wanneer je verder vragen hebt over deze voorwaarden.

Wil je de bovengenoemde rechten controleren stuur dan een mail naar onze customer service: info@official-youngboyz.nl

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop