GRATIS VERZENDING BOVEN DE €75,-

THE STORY

Youngboyz is opgericht door twee vrienden die droomde van een eigen onderneming. Ondernemers zijn altijd een bron van inspiratie geweest. Met de nadruk om idee/ ontwerp/ bedrijf van 0 naar 100 te brengen Het draait niet zozeer om 'succesvol zijn', maar om het proces er naar toe: het nemen van risico's, het vallen & opstaan en het doorgaan waar andere zouden opgeven. Dit heeft de twee vrienden getriggerd om Youngboyz op te richten.

In 2016 is de naam Youngboyz bedacht, maar pas drie jaar later (in 2019) is dit concept verder uitgewerkt tot een officiele onderneming. Youngboyz staat voor twee jonge ondernemers die iets willen bereiken in het leven. Youngboyz is een naam die bekend is vanwege het feit dat mensen het verhaal achter het merk kennen, onthouden en supporten. Met Youngboyz inspireren en erkennen we jongeren om stappen te ondernemen en om dromen na te jagen. We staan voor duurzaamheid en doen er alles aan om onze processen zoveel mogelijk te automatiseren.

Youngboyz staat voor duurzaamheid.
Het gehele productieproces is geautomatiseerd en er wordt gebruik gemaakt van 100% duurzaam katoen, gerecycled inpak materialen & no office policy. Wanneer jij een bestelling plaatst wordt het product on demand geproduceerd en custom made verzonden.
Er wordt geprobeerd om weinig tot geen materialen te verspillen.

MEET THE CREW

Het Youngboyz team bestaat uit jonge talentvolle ondernemers. Ieder persoon wordt in zijn eigen kracht gesteld, maar als team versterken de leden elkaar des te meer. 24/7 staan wij altijd voor jou klaar.

Interesse in the crew of zie jij een mogelijkheid dit team te versterken? Laat het ons weten.

Founder

Founder

Website developer

Graphic Designer

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop