GRATIS VERZENDING BOVEN DE €75,-

THE STORY

In 2019 is het kledingmerk Youngboyz opgericht door twee Young Boyz, Dorus Boddeke en Sebastiaan van der Voorn, uit een klein dorpje in Zuid-Holland genaamd Nieuwkoop.

Youngboyz staat voor de perfecte balans tussen comfortabele, basic kleding en creatieve, trendy designs. Met de nadruk op hoogwaardige duurzame materialen en unieke details, wil Youngboyz jonge individuen inspireren om hun stijl naar een hoger niveau te tillen. Youngboyz symboliseert de creativiteit en innovatie van de jeugd en de kracht van zelfexpressie. Ga met ons mee op onze missie om mode opnieuw te definiëren en de jeugd te versterken met Youngboyz, waar basic en creatief elkaar ontmoeten.

Youngboyz staat voor duurzaamheid.
Het gehele productieproces is geautomatiseerd en er wordt gebruik gemaakt van 100% duurzaam katoen, gerecycled inpak materialen & no office policy. Wanneer jij een bestelling plaatst wordt het product on demand geproduceerd en custom made verzonden.
Er wordt geprobeerd om weinig tot geen materialen te verspillen.

MEET THE CREW

Het Youngboyz team bestaat uit jonge talentvolle ondernemers. Ieder persoon wordt in zijn eigen kracht gesteld, maar als team versterken de leden elkaar des te meer. 24/7 staan wij altijd voor jou klaar.

Interesse in the crew of zie jij een mogelijkheid dit team te versterken? Laat het ons weten.

Founder

Founder

Website developer

Graphic Designer

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop